Az Amerikai Egyesült Államok felfedezésére rengeteg amerikai körutazás áll rendelkezésre, melyek mindegyike rengeteg meglepetést ígér, válogathat a szebbnél szebb hajóutak közül, de ha a szárazföldre vágyik a Nagy USA körút garantáltan tetszeni fog, mely 16 nap alatt járja be az USA leghíresebb városait, New Yorkot, Washingtont, San Franciscot, Los Angelest és Las Vegast.Jobban szeret belemenni a részletekbe? Választhatja külön a Keleti Varázsát bemutató körutazást és a Nyugati Parti körutazást külön külön.

Big Island Beach

Közép Amerika csodái sem maradhatnak ki a körutazások kínálatából, járja végig Közép Amerika természeti csodáit a Végig Közép Amerikán nevű körutazással.Imádja a régi western filmeket? Akkor nézze meg Amerikát egy kicsit más szemszögből egy vadnyugati körutazás keretében.Dél Amerika a szíve csücske? Utazzon el egy közel három hetes dél amerikai hajóútra, mely Brazília, Uruguay, Argentína és Chile legszebb tájait mutatja be egy luxushajó minden kényelmével és eleganciájával vegyítve.Nem tud választani a körutazás és a tengerparti nyaralás között? Akkor ne is tegye! Utazzon kombinált utazásra, járja végig a Nagy USA körút állomásait majd pihenjen néhány napot Hawaion!

Kuba a salsa, a tüzes rum, az értékes szivarok és a forró vérű táncosnők hazája, de valóban ennyi volna Kuba? Egyáltalán nem! Fizessen be egy nagy körutazásra Kubában és kombinálja tengerparti üdüléssel körútját Varaderon! Ennél többre vágyik? Béreljen hajót partnerünk segítségével a Boat Around felüleltén akár most megteheti, hogy lefoglalja megfelelő yachtot a nyaralására.

Varadero beach

A Kuba a teljesség igényével körutazás pont Önnek lett kitalálva, ráadásul a magyar idegenvezetés még egy ki habot tesz az egyébként is habos tortára.Járja végig Havanna, Vinales, Trinidad, Cienfuegos, Varadero látnivalóit és szippantson mélyeket a valódi kubai életérzésből!

Ez is érdekelhet