A pedikűrös szakma manapság feltörekvőben van, hiszen sok páciens felismerte a lábak kezelésének fontosságát. Az egyre több gombás megbetegedés, a benőtt körmök, a kiszáradt és fáradt végtagok legalább havonta egy alkalommal szakemberért kiáltanak.

Milyen továbbképzéseken érdemes részt vennünk, hogy növelni tudjuk ügyfélkörünket?

A pedikűrös továbbképzések teljes tárházát találhatjuk meg akár a neten is, de nem mindegy, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat. Nézzünk meg néhányat a kapósabbak közül:

Arkada specialista

Egy 2 napos gyakorlati okítás keretein belül lehet elsajátítani, ezt a roppant népszerű és igen jól kamatoztatható speciális kezelést. A modern körömgyógyászati terápia segítségével a körömbenövéseket lehet hatékonyan kezelni úgy, hogy nem kell átesniük semmilyen sebészeti beavatkozáson. Az Arkada módszer segítségével pár nap alatt elképesztő javulást érzékelnek majd a páciensek. A gyors javulásnak köszönhetően ez a módszer akár ügyfélmágnesként is segítheti vállalkozásunkat.

UniBrace specialista

Ez a gyakorlati tudást is adó fejlesztés a körömszabályozásra kínál megoldást. Az innnovatív körömszabályozás egy nikkel-acél ötvözetű dróttal történik, melynek hála elkerülhetők az orvosi beavatkozások. Ezt a drótot többféle módon is fel lehet helyezni úgy, hogy közben a páciensek semmilyen fájdalmat nem éreznek. A gyakorlati oktatáson megtanítják a drótból készülő szabályozó elkészítését és annak felhelyezését.

Innovatív lábápolási technikák

Ez a tréning azoknak szól, akik már túl vannak az alap pedikűrös edukáción és rendelkeznek OKJ-s bizonyítvánnyal. A tréning során az oktatók olyan tudást és tapasztalatot adnak át, amelynek segítségével sokkal biztosabb lábakon áll majd vállalkozásunk. A fejlesztés egyénileg és csoportosan is igénybe vehető.

Gombával vagy baktériummal fertőzött körmök kezelése

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlják, akik gyakorta találkoznak gombás körmökkel és mindenképpen segítséget szeretnének nyújtani vendégeiknek. A hazai lakosság egyre nagyobb százalékát érinti ez a megbetegedés, így az ügyfélszám növekedése joggal várható. A tréning során megtanítják azt, hogy milyen jelek utalnak a gombás fertőzésekre és annak éppen melyik típusa támadta meg a beteg lábát. Az oktatáson elsajátíthatjuk, hogy miként kell szakszerűen megtisztítani és kezelni az érintett területet.