Mivel egyre több magyar él Londonban, így évről-évre nyílnak meg a különböző, magyarok által üzemeltetett boltok és rendelők. Egy ideje már magyar fogászat is helyet kapott a városban, méghozzá nem messze a British Múzeumtól. Nagy előnyük, hogy sürgősségtől függően, akár hétvégén is nyitva tartanak, emellett pedig több nyelven is beszélnek, így a kommunikációval biztosan nem lesz probléma. De lássuk, mit is tud ez a fogászat a brit fővárosban!

Magyar fogászat Londonban? Lehetséges!

Biztosan nem gondolnánk, hogy hány ember indult útnak és valósította meg az álmát Angliában. Akadnak, akik éttermet nyitnak, esetleg marketinggel kezdenek el foglalkozni, esetleg kisboltot üzemeltetnek, de természetesen nem feledkeztek meg az orvosi szolgáltatásokról sem.  Manapság. már rendkívül könnyedén találhatunk a brit fővárosban nőgyógyászt, gyógytornászt, de akár fogorvost is. London belvárosában található ez a magyar fogászat, a British Múzeumnál, amely szeretettel várja az ide érkező pácienseket. Legyen szó magyar személyről, esetleg más külföldi betegről, mindenkit ellátnak, akinek segítségre van szüksége.

Sürgősségi szolgáltatás Londonban

Amennyiben tehát fájdalmat érzünk és nem sikerül eljutni gyorsan egy szakemberhez, abban az esetben ide akár online is foglalhatunk időpontot. Céljuk, hogy sose tapasztaljunk túl sok ideig fájdalmat, hiszen megpróbálnak mindent megtenni annak érdekében, hogy csökkentsék a kellemetlen tüneteket. A kiváltó okot felkutatják, majd azt a lehető leggyorsabban kezelik a rendelőben.

Milyen szolgáltatást nyújtanak?

Legyen szó például fogtömésről, esetleg koronáról, ők a lehető leggyorsabban próbálnak segíteni. Amennyiben valamelyik fogat olyan mértékű szuvasodás érte, esetleg elrepedt, vagy letört, abban az esetben remek megoldás lehet a korona. Ennek rengeteg előnye van, hiszen amellett, hogy megerősítik a fog szerkezetét, hozzájárulnak ahhoz, hogy ismét csodálatos mosolyban részesíthessük az embereket.

A koronák általában egyedi készítésűek, ezáltal minden páciens kényelmes és személyre szabott pótlást kap. A gondosan tervezett darabok kiegészítik a természetes fogsort, mind a méretükben, mind az alakjukban, mind pedig a színeikben egyaránt. Az egyedi koronához először egy formát kell készíteni, majd egy átmeneti változatot alkalmaznak annak érdekében, hogy a fogat megvédjék a külső hatásoktól, amíg a végső korona a helyére kerül.

Vannak esetek, amikor fogkoronát használnak a műfogak felhelyezésére, amolyan fogászati híd részeként. Máskor pedig a koronát a fogászati implantátumokhoz, a hiányzó darabok pótlására alkalmazzák. Az eljárás általánosságban két látogatásból áll és nagyjából 2-3 hétre van szükség ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön.

Fogfehérítés London belvárosában

Természetesen nem kizárólag tömést és korona felhelyezést végeznek, hiszen lehetőség van akár fogfehérítést is kérni. Sok esetben ugyanis nemcsak a dohányzás és a túl sok kávé következtében színeződik el a fogunk, hiszen ez a folyamat számos más hatás eredménye is lehet. A fehérítés egy hosszabb távú megoldás, amelynek következtében visszanyerhetjük a mosolyunkat és a magabiztos megjelenésünket. Manapság egyre több módszer van, amik közül saját magunk az orvos segítségével választhatjuk ki a tökéletes megoldást. Bár természetesen akadnak vény nélkül vásárolható készítmények is, azonban ezek nem nyújtanak olyan hosszan tartó eredményt.

A fogfehérítés során ritkák a mellékhatások, maga a kezelés is rendkívül kényelmes, nem jár fájdalommal. Ezt követően pedig drámai javulást fedezhetünk fel a mosolyunkban, ami a mindennapjainkra is hatással lehet.

Miért érdemes őket választani?

Mivel ők nemcsak angolul, hanem magyarul, olaszul és lengyelül is beszélnek, így tulajdonképpen még az tünetek leírása sem okozhat problémát. Emellett nagy előnyük, hogy nemcsak a hétköznapok során, hanem a hétvégéken, tehát szombaton és vasárnap is nyitva vannak, ha valós sürgősségi esetről van szó.

A professzionális szakemberek között nemcsak magyar fogorvosok vannak, hanem a világ számos pontjáról érkeztek ide szakmai tapasztalattal rendelkező szakorvosok. Amennyiben tehát Londonban járunk és fogászati kezelésre lenne szükségünk, érdemes ellátogatni a British Múzeumnál található magyar fogászatba, ahol mindenkit szeretettel várnak, akinek segítségre van szüksége.