Budapesten számos különleges szórakozási lehetőség áll rendelkezésre, emellett gasztronómiai események tárházát kínálja. A város csodálatos panorámájában csak kevés teraszos vendéglátóhelyről lehet gyönyörködni, és ezek egyike a High Note SkyBar, amely az 05. kerületben a Hercegprímás utca 5. szám alatt található. Mint ahogy a JustBudapest különleges budapesti bárokat bemutató összeállítása is kiemeli, kialakítása miatt a bár, a romkocsmákhoz hasonlóan igen nagy népszerűségnek örvend a külföldi turisták körében. Lehetőség van exkluzív rendezvényekre lefoglalni, ezért napjainkban üzleti események, privát események jelentős színhelyévé vált.

A Skybart tökéletes környezetben, a patinás Aria Hotel tetején nyitották meg, ahol a történelmi belváros és a modern városrész sajátos hangulata ötvöződik. A főváros népszerű attrakcióinak közelében található, nem messze van a Lánchíd, és a Szent István Bazilika is.

A High Note SkyBar négyévszakos étterem, és bárként üzemel, minden nap déltől éjfélig tart nyitva. A panoráma teraszon egész évben 12-15 óra között ebédmenüből választhatnak a vendégek, burgerekből, salátákból, és különféle grill ínyencségek fogyaszthatóak.  A bár ételek fogyasztására minden nap 15 órától éjfélig van lehetőség, és a nagy érdeklődésre tekintettel célszerű online asztalt foglalni a cég honlapján.

High Note SkyBar

A Pavilion rész egész évben alkalmas esküvői partyk, sajtótájékoztatók, és kisebb konferenciák lebonyolítására, télen fűtött, nyáron pedig légkondicionáló gondoskodik a kellemes közérzetről. A bár 60 fő kényelmes befogadására képes, és a Szent István Bazilikára nyílik fenséges kilátás.