Saját online turisztikai információs felülete mellett új blogoldallal is népszerűsíti turisztikai attrakcióit Sárvár – közölte a vasi fürdővárosban működő turisztikai desztináció menedzsment (TDM) szervezet vezetője.

    Haller Ferenc, a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: az eletreszolo.hu elnevezésű blog a vendég szemszögéből mutatja be, milyen lehetőségek várják azokat, akik Sárvárt választják, a wellness-lehetőségeken túl különös hangsúlyt kapnak a „zöld” élmények, a túrázási és a sportolási lehetőségek.
Hozzáfűzte: a városba látogatókat a nyomtatott kiadványok mellett naprakész webes tartalommal, mobil applikációval is segíteni kívánják abban, hogy szabadidejüket a lehető legtartalmasabban tölthessék el.
Haller Ferenc szólt arról is, hogy tapasztalataik szerint a turisták többsége manapság a nyaralás tervezett időpontja előtt egyre korábban kezd el tájékozódni az utazási lehetőségekről, a nyaralás célpontjának kiválasztásakor pedig egyre inkább számít, hogy a kiemelkedő wellness szolgáltatások mellett milyen más olyan programokat találnak, amikhez érdemes kapcsolódni.
Sárváron a túrázási, sportolási, kulturális lehetőségek száma évről évre bővül. Az eletreszolo.hu oldalon az ajánló jellegű tartalmak mellett a korábban Sárváron pihenő vendégek észrevételeit, blogbejegyzéseit is várják, ezek az élménybeszámolók ugyanis sokat segíthetnek a döntésben azoknak, akik még csak tervezgetik a nyaralást – fogalmazott az ügyvezető.