Borey The Varina Sen Sok Kambodzsában, Phnom Penh város Krang Thnong kerületében, a Sen Sok utcában található.  A Kambodzsai Királyság legújabb és modern építésű házkomplexuma luxus igényeket elégít ki. Az ingatlantól a Phoum Tektla és a Sanghat Tektla könnyedén érhető el.

Az „Élet szimfóniája” mottóval rendelkező ingatlan projekt fejlesztője a kambodzsai székhelyű Borey Marina társaság, amely egyre nagyobb szerepre tör Kambodzsa ingatlanfejlesztési piacán.

Borey The Varina  Sen Sok építészeti stílusában az európai jegyek mellett a hagyományos khmer elemeket tartalmazza.

Borey The Varina  Sen Sok a legújabb villa dizájn képviselője, apartmanjai luxus belső kialakításúak, modern kényelmes bútorzattal, az épület pedig biztonságos feltételeket teremt meg. A lakások tágas kilátással rendelkeznek, és a létesítmények komfortos feltételei ideális életteret biztosítanak. A nappali nyitott a konyhára és az étkezőre, de hálószobák külön fürdőszobával vannak ellátva, amely egy-egy privát teret biztosít a lakóknak. A szobákból erkély nyílik, amelyről csodálatos kilátás nyílik a parkosított környezetre. Az otthonokat letisztult színvilág, elegancia és kényelem jellemzi.

Borey The Varina Sen Sok

A luxus rezidenciától a Khan Sensok, és a Northbridge Nemzetközi Iskola autóval könnyedén érhető el. A legközelebb az Aeon Mall bevásárló központ van, 15 kilométer távolságra, de a Phnom Penh Nemzetközi Repülőtér negyed óra alatt érhető el.